Äntligen ny tvättstuga!

Den nya tvättstugan är nu färdigställd. Den kan bokas från den 1 februari 2013, fram till dess gäller Familjebostäders gamla tvättstuga.

Samtidigt som den nya tvättstugan tas i bruk förses fastigheten med ett nytt lås och bokningssystem. Systemet blir utrustat med en elektronisk informationstavla i entréhallen. Där kan tvättider bokas, men de kan även bokas via internet. Boka tvättstuga här

Det kommer att hållas ett utbildningstillfälle för hur man använder tvättmaskiner, bokningssystemet och informationstavla. Utbildningen sker vid den nya tavlan i porten måndagen den 21 januari med start kl 18.00 för de som bor på plan 1-6. Kl 18.30 byter vi så att de som bor på plan 7-12 får komma, fram till 19.00. Enligt leverantören är systemet lätt att använda men det kommer säkert att finnas frågor efteråt som vi får ta med dom senare.

Vi kommer att dela ut nya passerbrickor för låssystemet efter att det installerats, det gamla kommer sannolikt att behöva användas parallellt några dagar tills vi ser att det nya fungerar. Vi rekommenderar dock att ni bär med er en portnyckel under nästkommande 2 veckor för säkerhets skull om inte elektroniken skulle fungera tillfälligt.

Eftersom tvättstugearbetet är färdigt kan det yttre cykelrummet åter tas i bruk nu.

Det här inlägget postades i Boendeinformation, Nyheter. Bokmärk permalänken.