Vårstädning i sol

Föreningens första vårstädning var mycket framgångsrik med många trevliga grannar som dök upp för att hjälpas åt att göra snyggt i och omkring vårt hus.

Under arbetet lyckades vi tömma allmänna utrymmen på vinden på skräp som ställts där. Så nu ser det snyggt ut. Dessutom bytte vi lite glödlampor på vinden. Då det inte är tillåtet att ställa skräp i de allmänna utrymmena så hoppas vi nu att det inte kommer tillbaka mer skräp där.

Utomhus klipttes det bort taggbuskar kring gästparkeringarna så att det skall gå lättare att komma ut och in ur bilar som parkeras där. Sedan gjordes det ett storartat jobb med planteringar kring entréområdet. Barnvagsrummet blev också ommålat.

När jobbet var klart avnjöts grillkorv i solskenet. Stort tack till alla som kom och deltog! Ni som inte hade möjlighet att delta nu får en chans till hösten att träffa fler av era trevliga grannar.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.